Старши треньорът на Монтана Даниел Пеев сподели след трудната победа над Марек в четвъртфинален сблъсък от турнира за Купата на България, че тимът му е изпитал сериозни проблеми срещу коравия си съперник. Въпреки това обаче, Монтана спечели с 3:1 гейма.

„Очаквах толкова труден мач. Първо защото това беше нашият първи двубой и като всеки първи мач имаше известно напрежение, колкото и да убеждавам момчетата, че не трябва да го има. Това напрежение обаче съществуваше”, коментира Даниел Пеев.

„ Другото, което ни затрудни бе включването на новите две момчета, които бяха картотекирани в последния момент за Марек. Нямахме никаква информация за тях. Трябваше да се нагаждаме в самия двубой. Изпитахме някакви трудности и ни се наруши предварителния план. Правим грешки в заключителните точки на геймовете, които вървят оспорвано точка за точка. Във втората част на тези геймове започваме да правим много непредизвикани грешки”, допълни специалиста.

Чуйте още от Даниел Пеев в прикаченото видео.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.