Треньорът на Марек Танчо Калпаков говори след загубата с 1:2 като гост от Монтана. Специалистът сподели, че реалният резултат е равният. 

"Мисля, че се получи интересен мач. Двата отбора мисля, че се вложиха в мача и до последно търсиха победата. Първото полувреме беше по-доброто за нас. Имахме късмета да отбележим първи. През второто полувреме бяхме принудени да играем в нашето наказателно поле. Имахме празни пространства зад гърба на тяхната защита и можеше да победим. Съжалявам, че поне не взехме точка", започна Калпаков. 

"Познавам отлично съперника. Идеята ни беше да сме по-компактни. Те оставяха пространства зад гърба на защитата, от който се възползвахме първото полувреме. Мисля, че равният резултат беше реален. Смятам, че и двата отбора си защитиха временните позиции. Водещите отбори в групата са. Не сме искали да отстъпваме толкова дълбоко, но съумяха да вдигнат оборотите през второто полувреме и да ни подложат на натиск". 

"Не мисля, че е лъкатушене. Всеки отбор редува добри с лоши резултати. Влязохме в лоши игри в последно време. Имаме отстъпление в последната част от сезона. Няма от какво да не сме доволни. Имаме още един домакински мач и тогава ще направим равносметки". 

"Нека да минат 24 мача и да анализираме този мач. След това ще мислим за Бдин. Ще се отнесем сериозно и към този мач", завърши треньорът на Марек.