Тимът на Марек се очаква до дни да подпише спонсорски договор с родния букмейкър Efbet. Нещата принципно са уточнени, като остава да се доизгладят единствено някои дребни детайли, съобщиха от ръководството на Марек. Това ще стане през следващата седмица, когато представител на компанията ще се срещне с кмета Методи Чимев.

„Този договор е много важен за нас и ще ни даде нужното спокойствие за работа, което бленуваме от дълго време“, изтъкна президентът на Марек Цветан Видински.

В последните години славният клуб от Дупница разчиташе за финанси единствено от общинската субсидия, а опитите за намирането на спонсор все удряха на камък.

Контролната среща между Марек и Пирин Разлог ще се играе днес от 15:00 часа на терена с изкуствено покритие в Сандански. Първоначално срещата бе планирана за стадиона в село Годлево, но падналият сняг промени нещата. Двата отбора реагираха бързо и успяха да изместят мача в Сандански.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.