Кошмарите за Марек продължават. Треньорът Цветан Видински не успя да преглътне загубата от Спортист Своге и взе решение, което отдавна зрееше в него. Специалистът обяви, че напуска след оставащите три мача два мача за първенство с Пирин Разлог и Перун, както и с Оборище за Купата АФЛ.

"Трябва промяна. Решението ми да напусна е окончателно. Виждам, че има и настроения срещу мен във футболистите. Някои не се раздават докрай. Трудно ми е да работя с тях. Заедно сме от 3 години, взаимно сме се изчерпали."

"На тези играчи им трябва нов треньор, който да ги вдигне. Ако остана аз, то 5-6 играчи трябва да си тръгнат. Трябва да се намери и по-добро финансиране. На Марек са му нужни поне 4-5 нови футболисти", заяви Видински. 

В управата на Марек също предстоят промени. Президентът на клуба Борис Паризов отдавна подаде оставка. Предстои дупнишкият отбор отново да се превърне в общински.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.