Марек ще посрещне Левски без най-силната си фигура. Президентът на тима Цветан Видински е в изолация, след като не се чувствал добре и дал положителна проба за коронавирус. Той ще ръководи дистанционно нещата на „Бончук“ в следващите 2 седмици.

За сметка на това сериозно присъствие на левскари ще има не само в сектора за гости, но и в ложата. Пропуски за мача за поискали Тодор Батков, както и Даниел Боримиров. Последният е спряган за новия формат за Управителния съвет, както и за завръщане начело на школата на „Герена“. Иначе „сините“ са поискали още 500 билета за двубоя с Марек, след като са изчерпали първоначалната бройка. Тя също бе от около 500 пропуска.

„Всеки закупен билет е финансова подкрепа за нашия клуб, при положение, че бюджетът ни е скромен. Нуждаем се от подкрепа от феновете в този мач, за да се превърне в зрелищна битка на терена с подобаваща атмосфера по трибуните. Елате на стадиона в сряда, имаме нужда от вас! Нашите футболисти ще дадат всичко от себе си в името на Марек!“, призоваха дупничани.