ЦСКА 1948 подпомогна финансово лидера в Югозападната Трета лига Марек Дупница.

Основният спонсор на „червените“ Цветомир Найденов наля в каста на дупничани обещаните 10 000 лева за трансфера на Николай Ганчев, като гарантира и допълнителен бонус от още 40 000 лева при изиграни определен брой мачове от халфа с екипа на ЦСКА 1948.

"Жестът е направо уникален предвид липсата на договори в аматьорския футбол и правото на играчите да напуснат по всяко време без финансови претенции от настоящите към бъдещите им работодатели. Получихме парите в срок, без никакво забавяне. Уговорката ни е за всеки мач като титуляр на Ганчев да ни превежда по хилядарка, докато сумата достигне общо 50 000 лв. Освен това очакваме подписването на контракт с букмейкърската му компания. Това се движи от общината. На сесия на ОбС трябва се отдадат билбордове на футболния клуб и от него на бетинг компанията. Така до голяма степен ще си решим проблемите с издръжката до края на сезона. Всичко сме изчистили към момчетата до стотинка. Много спомогнаха тези допълнителни 5000 лв. месечно в общинската субсидия, след като бе увеличена от 120 000 на 180 000, както и събраните 15 000 от дарения на феновете ни“, с видимо облекчение коментира президентът на Марек Цветан Видински, цитиран от struma.bg.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.