Докторът на Левски лекува дълго време Николай Николов от Марек, след като той получи нараняване на дясното му ухо. През второто полувреме на контролата Левски – Марек, която се игра в Правец, Валери Домовчийски и Николов скочиха за висока топка при което нападателят удари и нарани ухото на защитника. Последна разправия между двамата и някои от техните съотборници.

Главният рефер изготи двамата като им показа червени картони. Показването на картона на Николов стана докато той още лежеше край тъч линията и му се оказваше медицинска помощ от страна на ... доктора на Левски Мартин Иванов. Лекарят дълго време се опитваше да спре течащата кръв, а след това да залепи нараненото място. Всичко завърши с бинтоване на главата на футболиста на Марек. Докторът на Левски помогна на колегата му от Марек и си свърши професионално работата. Доктор Мартин Иванов получи благодарности от играча на Марек, който изпитваше силна болка в главата и трудно говореше.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

След като мачът завърши Николай Николов и Валери Домовчийски си стиснаха ръцете и позираха пред фотографите за да покажат,че напрежението между тях е изгладено.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

„Добре съм, заяви Николов за Дарик радио. Докторът на Левски ми залепи ухото. Всичко е наред. С Валери си казахме,че всичко е наред и това е част от играта. Ако трябва ще играя и с бинт. Всичко е на шест.”

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров