Наставникът на Марек Тенчо Тенев беше повече от щастлив след успеха на тима си над Славия с 1:0 в последната минута, който донесе и жизненоважни три точки на тима му в борбата за спасение.

"Важните мачове тепърва ни предстоят. След този мач, в който взехме важни три точки срещу силен отбор,който може да победи всеки, няма как да не си доволен." 

"Имахме положения в началото - гредата, удари. Ако бяхме по-спокойни и не ни тежеше головата суша, щяхме да си вкараме положенията. Но по-важното е, че спечелихме трите точки. Има време до битката с Локомотив Пловдив", сподели Тенев. 

Голът на Рангел Абушев беше едва първият за дупничани през тази година, а те имат едва девет отбелязани до момента. Според специалиста, това е попречило на тима му да разкрие потенциала си. 

"Наистина са много малко головете ни, а заради тях имаме и малко точки. Дано се поотпушим вече и да почнем да печелим точки. Има много мачове, които ще са трудни за всички. Локо има предимство, но ще е много тежко за всички." 

"Хубаво е момчетата ни да бъдат подкрепяни от повече хора, но това е и трябва да се съобразим", сподели Тенев пред Диема Спорт.