Един от спонсорите на Берое Митко Динев говори за Гонг 24 часа, след като КОС на БФС присъди служебна победа на Беласица над Марек, с което поднови битката за оцеляване в елита. Динев нападна Костадин Хаджииванов, БФС, Йордан Андреев и публиката на Беласица.

Динев бе твърде скандален, като ви предлагаме множество извадки от интервюто, като целия запис може да чуете в прикачения файл.

„Костадин Хаджииванов беше купил мача с Марек, но те не му го дадоха. Само президентът на Марек му е уйдисвал и накрая му е дал всички тези документи. На човека, който е правил протокола трябва да му сложат белезниците и да го вкарат в затвора”.

„Смешно е Костадин Хаджииванов да говори за феърплей. Стадионът в Петрич е анти-спортно съоръжение. Псували са ме като хамали там. Псуваха ме на майка. Всеки един футболист, който отива в Петрич си казва: „Господи дали и кога ще изляза тук”.”

„Какво значи Господ му бил дал шанс на Хаджииванов? Шансът му даде БФС в лицето на ръководството”.

„Какво е попречило на футболистите на Беласица, че някой не се е прегледал правилно? Да не са се заразили със СПИН или Магарешка кашлица”.

„Ръководството на БФС са решили, че трябва да помогнат на един такъв отбор, защото имат вътрешни ангажименти”.

„Ако бяхме искали, щяхме да купим мача от Пирин, защо да не го купим. Аз такива пари не давам, може да паднем, но ще паднем честно”.

„Можех само да се моля на играчите на Марек да играят за нас. Това не е забранено”.

„Ако има логика, Беласица не може да бие Ботев никога, но ситуацията е такава, че Ботев може да им се надупи, ако не го направи, значи отива против БФС”.

„Казах на моите момчетата, че са продадени и предадени от всички”.

„Стара Загора е дала велики футболисти на България, да си съдерат задниците никой не може да стигне 58-те гола на Петко Петков в един сезон.”

„Възпитахме нашата публика в коректност. Тя не вика „Съдията, съдията педераст”, а подкрепя своя отбор”.

„Дори да дойдат много фенове в София това не означава, че няма да ни порежат, защото им е по-симпатичен Коце Маца тъй като имат собствен интерес към тази история. Берое е един нещастен отбор, който се опитва да реанимира. Направихме отбор от 6 човека и футболисти от кол и въже, които не бяха реализирани на футболната борса”.

„Съдията също може да повлияе на мача. След като шефът на БФС казва какво да се прави, какво да ви кажа за един съдия, ще му кажат и ще ни заколи като нищо”.

„В тази държава нещата се решават по нареждане отгоре и по заповед на щуката”.

„Отидете в Петрич и слушайте. Като има коментар по радиото, освен псувни друго нищо не може да чуете. Аз се обърнах към Коце Маца и го помолих на не ни псуват, в отговор получих: „Що не си е**ш майката”.

„Ако бях искал, можех да дам 30 000 лева и да купя мача с Пирин. Обвинява ни, че със Спартак Вн сме си разделили по 1 точка. Ако той знае да събира 1/2 и 1/3, но съм сигурен, че не може да го направи, трябва да е наясно, че точката не уреждаше нито един от двата отбора”.