Наставникът на Марек Тенчо Тенев беше крайно разочарован след тежкото поражение от Левски в последния мач на тима му в А група. Дупничани паднаха с 0:6, а според специалиста, те не е трябвало да се разделят по този начин с елита.

"Неприятна загуба, няма какво да се говори след такъв погром. През второто полувреме допуснахме доста тактически грешки. Едва ли Левски ни оказа такъв натиск, та да ни вкарат толкова голове." 

"Не трябваше да завършваме по този начин първенството. Разделяме се с А група по неприятен начин и с тежка загуба, което не трябваше да се случва", сподели Тенев пред Diema Sport. 

Накрая той говори за интересната случка с отказа на Еньо Кръстовчев да влезе на терена като резерва, както и за бъдещето на Марек, а и на него самият като треньорът на дупничани. 

"Еньо го боли кракът, но явно травмата му е доста сериозна и не можа да отшуми, надявам се за следващия сезон ще е жив и здрав. Затова не влезе на терена и ми отказа." 

"Иначе след доста промени и много работа, Марек няма да изглежда така следващия сезон. Да се надяваме, че ще остана на работа и за тогава в Дупница", завърши изказването си Тенчо Тенев.