Защитникът на Марек Николай Николов, който е юноша на Левски, трудно се съгласи да коментира за Дарик радио случилото се с Валери Домовчийски по време на контролата в Правец. Той счита,че не е се е случило нищо особено. Дълго време му оказваха медицинска помощ за нараненото ухо. Лекарят на Левски Мартин Иванов успя да го залепи.

„Добре съм, категоричен е Николов. В меката част на дясното ухо имах разкъсване и течеше кръв.Когато спряха кръвотечението залепиха ухото и в момента всичко е наред.”

Проблемът с ухото на Николов дойде след един сблъсък с Валери Домовчийски за една висока топка, когато нападателят удари с лакят защитника и се стигна до размяна на любезности, за което двамата бяха изгонени от игра. След мача Николов и Домовчийски се срещнаха и показаха,че няма проблем между тях, или ако е имало, то той е бил само на терена.

„Видяхме се, каза Николов. Всичко е наред помежду ни. Това е част от играта.Ще играя след няколко дена. Всичко е шест.”

Николов е убеден,че Марек ще го бъде в А група. Дупница ще има достоен отбор сред майсторите.

„Още не сме почувствали дали има ентусиазъм в Дупница, разкри Ники Николов. Аз тренирам с отбора от няколко дни и все още не сме били в Дупница за да усетя каква е нагласата на хората от града. На официалните мачове съм сигурен,че на стадиона ще дойдат много зрители. Нядявам се да съм готов за гостуването на Славия.”