Футболистът на Черно море Иван Коконов, който бе избран за играч на мача с Марек, при победата с 2:0, заяви, че варненци са били по-добрият състав на терена и заслужено са взели успеха.

„Не ги събирам за сватбата, която ми предстои тези награди. Ще си запазя бутилката за спомен“, сподели, при получаване на шампанското Коконов. Припомняме, че той бе призьорът и при мача Локо Пд – Черно море.

„Мисля, че изиграхме един добър мач. Второто полувреме леко се отпуснахме, но мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужени победихме. Мисля, че съм във форма. Ние сме много равностойни играчи в нашия отбор и всеки може да замени всеки“, добави Коконов.

„Не бих избирал между Левски Лудогорец и двата отбора са класни. Падна се Левски, ще се опитаме да победим. Надявам се да навлезем в още по-добра форма и да сме представим добре“, завърши Коконов.

Коконов бе определен от читателите на Gong.bg и зрителите на Diema sport за номер 1 с 38.3 % от вота, а втори се нареди Илия Гаров от Марек. Трети остана Михаил Венков от Черно море.

РЕЗУЛАТИТЕ може да намерите ТУК!