Борислав Цонев стана Играч на мача между Марек и Левски, според гласуването на потребителите на Gong.bg.

Младият талант на "сините" вкара от дузпа третия  гол за победата с 3:1 над Марек в Дупница.

Боби Цонев спечели вота на феновете с убедителна преднина от 48.07%, а зад него остана Лукаш Гикевич с 23.61%. По над 6 процента от гласовете заслужиха други двама левскари - Радослав Цонев и Луис Педро.

Потребителите на Gong.bg имаха възможност в пореден двубой от А група да кажат своето мнение, и да определят, кой е ИГРАЧ на МАЧА.

ГЛАСУВАНЕТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК !

Ето и мнението на самия Боби, след като научи за вота на феновете/ "Не мога да кажа, не съм се гледал от страни. Целият отбор даде всичко от себе си, няма значение кой е Играч на мача, радвам се, че победихме."

"Нямаме много опит в първия отбор, беше малко трудно да се адаптираме. Но с младите се познаваме отлично, с другите тренираме. Нормално е да изпитваме трудности, но се радвам, че днес всичко бе добре. Благодаря на треньора за похвалите. Имахме малко спор за дузпата с Гикевич, не искам да го коментирам, важното е, че сме вкарали гол, и сме победили".

"Пожелавам на всички момчета да вкарат, дано да е срещу Лудогорец още в сряда," си пожела още Цонев. "Не се чудим, всички вярваме много в Левски, апелирам феновете да ни подкрепят, мисля, че ще направим хубав мач, и дано победим," добави той за битката за Купата.

"Важно е да вкарваш голове, но лично за мен, най-важно е да играя. Когато имаш повече минути, се чувстваш по-уверен, по-спокоен," завърши Боби Цонев.