С мача Хасково Марек от 26-я кръг на А група /Втора шестица/ читателите на Gong.bg и зрителите на Диема Спорт могат да се включат в първата от новите ни класации, а именно „Играч на мача“.

Вече можете да гласувате за футболиста, който според вас заслужава това признание. Гласуването проължава до две минути след последния съдийски сигнал на двубоя.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ТУК:

Изборът за „Играч на мача“ ще се превърне в традиционен, като днес ще можете да изберете най-добрия играч според вас и на втория мач за деня между Левски и Локомотив Пловдив от 20 часа. Гласуването и за тази среща ще стартира в 60-ата минута на мача.

Името на призьора ще бъде обявено своевременно след края на гласуването, а пряко по телевизията ще бъде връчена традиционната бутилка шампанско на победителя.

Напомняме, че след изиграването на всички мачове от съответния кръг пък, ще може да посочите измежду три предложения, кой е „Гол на кръга“. Трите попадения ще може да си припомните в сайта, като ще имате на разположение два дни за да направите своя избор.